2 Followers
23 Following
heidisteinfeld

Bradley Associates

Bradley Associates’ careful stewardship of their capital and have entrusted us with ever-increasing levels of assets. Advisory clients recognize that we bring a deep understanding of their strategic objectives and a commitment to provide effective solutions to all assignments.

Bradley Associates - Groei in China trust activa vertraagtIn juni, de centrale bank ontwikkelde een korte-termijn geld persen een waarschuwing aan banken en trusts toekunt riskante leningen praktijken. Gegevens gepubliceerd door China Trustee Vereniging laat op maandag bleek totaal activa beheerd door China 67 vertrouwen bedrijven bereikt een record-hoog 9,45 biljoen yuan ( $1,54 biljoen) aan het einde van het tweede kwartaal. En dat was maar liefst 8,3 procent aan het einde van het eerste kwartaal, de groei sterk vertraagd van de 16.9-procent stijging in het eerste kwartaal. In 2012 totale activa beheerd groeide door een explosieve 55,3 procent.

"We hebben gezien dat andere symptomen voordat (een vertraging in shadow banking), maar dit is meer gezaghebbende," zei mei Yan, China banks analyst bij Barclays in Hong Kong. Yan zei dat de regels die door de China Banking Regelgevende Commissie (CBRC) in maart de beperking van het aandeel van een vermogensbeheer product (WMP) onderliggende activa die kunnen worden bestaat uit leningen en andere niet-liquide activa krediet 35 procent bijgedragen aan de vertraging. 

Prijsovereenkomst in shadow banking is een belangrijk element in de leiding de campagne om de groei van het land model weg van zijn grote afhankelijkheid van schuld-cars investering. Buiten het reglement in maart, de CBRC en andere waakhonden hebben een stortvloed van nieuwe regels te beteugelen banken' riskant.

Source